Vrhunsko bijelo vino
Kameno
Osnovne informacije
- Vinogradarski položaji: Kameni vinogradi - Blizanci
- Sorta: Žilavka
- Način berbe: ručno
- Vrijeme berbe: sredina rujna
- Potencijal starenja: 3 - 5 godina
- Kvasci: epifitni - autohtoni
- Serviranje: 10-12 °C
Nutritivna vrijednost vina (na 100 ml)
- Energija: 477,01 kj / 114,39 kcal
- Masti: 0,1 g
- - od toga zasićene masne kiseline: 0 g
- Ugljikohidrati: 1,84 g
- - od toga šećeri: 0,557 g
- Proteini: 0,82 g
- Sol: 0,03 g
- Alkohol: 12,3 % vol
- Ukupne kiseline: 4,65 g
Dodatne informacije
- Grožđe: Komercijalni kvasci i enzimi
- Dodatni sastojci: Gumi arabica E414, CMC
- Alergeni: Sadrži sulfite
- Napomena: Dozvoljena odstupanja od gore navedenih vrijednosti su unutar 10 %

Na vinogradarskom položaju Kameni vinogradi – Blizanci nalazi se sorta Žilavka. Karakterizira ju sjajna, žutozelenkasta boja, odličnog viskoziteta i konzistencije. Na nosu je vrlo zanimljiv spoj nota prosušenosti i mineralnosti. Orašaste arome uzdižu se nad zrelim breskvama i dinjama, dok se cijelim bouquetom proteže živahna citrusna nota. Vino pruža neuniformiranu raznolikost, urođenu mineralnost, zrelu mediteransku voćnost. U ustima je mesnato, oblo, puno i kompaktno. Sljubljivanje s hranom – sir, pršut, plodovi mora, škampi, tjestenina, gljive, bijela i plava riba, perad, teleće pečenje, janjetina. Vinifikacija: hlađena fermentacija na 14 – 15 °C, odležavanje: inox cisterne.
Vrhunsko bijelo suho vino
Žilavka Mostar
Osnovne informacije
- Vinogradarski položaji: Kameni vinogradi - Blizanci
- Sorta: Žilavka
- Način berbe: ručno
- Vrijeme berbe: sredina rujna
- Potencijal starenja: 3 - 5 godina
- Kvasci: epifitni - autohtoni
- Serviranje: 10-12 °C
Nutritivna vrijednost vina (na 100 ml)
- Energija: 477,01 kj / 114,39 kcal
- Masti: 0,1 g
- - od toga zasićene masne kiseline: 0 g
- Ugljikohidrati: 1,84 g
- - od toga šećeri: 0,557 g
- Proteini: 0,82 g
- Sol: 0,03 g
- Alkohol: 12,3 % vol
- Ukupne kiseline: 4,65 g
Dodatne informacije
- Grožđe: Komercijalni kvasci i enzimi
- Dodatni sastojci: Gumi arabica E414, CMC
- Alergeni: Sadrži sulfite
- Napomena: Dozvoljena odstupanja od gore navedenih vrijednosti su unutar 10 %

Na vinogradarskom položaju Kameni vinogradi – Blizanci nalazi se sorta Žilavka. Karakterizira ju slamnatožuta boja u podlozi zelenkasto, kristalno bistro, gusto. Miris obiluje cvjetnim aromama poput livadskog cvijeća i ruža, a posjeduje i primjese trava, citrusa i aromatičnog bilja. Okus je kombinacija snage, svježine, aromatičnosti. Snažno vino, vrlo dobre konzistencije, nježne gorčine što je sortna karakteristika i istodobno slastan okus od alkohola, grije. Sljubljivanje s hranom – sir, pršut, školjke, škampi, tjestenina, bijela i plava riba, perad, teleće pečenje, janjetina. Vinifikacija: hlađena fermentacija na 15 – 16 °C, odležavanje: inox cisterne.
Vrhunsko bijelo vino
Chardonnay de Broto
• 0,75 L
Na vinogradarskom položaju Trtla iznad 400 m nadmorske visine Chardonnay daje iznadprosječnu kakvoću grožđa. Vino je zelenkastožute boje i izrazite je živosti. Krasi ga karakteristična svježina, čist, fin i intenzivan miris. Voćne note poput citrusa, ali i tropskog voća prožimaju se sa cvjetnim i začinskim, te mirisu daju kompleksnost. Vino je harmonično, gusto, slojevito i elegantno.
Pije se temperirano na 10-12ºC.

Vrhunsko crveno vino
Blatina de Broto
Vrhunsko crveno vino
Blatina de Broto
Osnovne informacije
- Sorta: Blatina
- Serviranje: 10-12 °C
Nutritivna vrijednost vina (na 100 ml)
- Energija: 517,12 kj / 123,97 kcal
- Masti: 0,1 g
- - od toga zasićene masne kiseline: 0 g
- Ugljikohidrati: 2,45 g
- - od toga šećeri: 0,221 g
- Proteini: 0,99 g
- Sol: 0,04 g
- Alkohol: 13,4 % vol
- Ukupne kiseline: 5,17 g
Dodatne informacije
- Grožđe: Komercijalni kvasci i enzimi
- Dodatni sastojci: Gumi arabica E414
- Alergeni: Sadrži sulfite
- Napomena: Dozvoljena odstupanja od gore navedenih vrijednosti su unutar 10 %

Blatina je stara autohtona sorta Hercegovine. Vino je tamne i kompaktne, žive i sjajeće rubinske boje s granatnim odbljeskom. Na nosu se otvara postupno u mirodijskom i voćnom tonu. Raspoznaju se arome zrelih šljiva, grožđa, suhih smokava, marmelade od tamnog bobičastog voća, u tragovima se javlja vanilija, rogač, prženi badem i čokolada. Na okusu je vrlo privlačno, mekano, zaobljeno i glatko, malko gorkasto, živo i toplo, bogato, puno i suho; snažnog tijela i dugog
završetka. Vino je složeno, iskreno. Servira se na 18-20 ºC.
Vrhunsko crveno vino
Vranac de Broto
Vrhunsko crveno vino
Vranac de Broto
Nutritivna vrijednost vina (na 100 ml)
- Energija: 517,12 kj / 123,97 kcal
- Masti: 0,1 g
- - od toga zasićene masne kiseline: 0 g
- Ugljikohidrati: 2,45 g
- - od toga šećeri: 0,221 g
- Proteini: 0,99 g
- Sol: 0,04 g
- Alkohol: 13,4 % vol
- Ukupne kiseline: 5,17 g
Dodatne informacije
- Grožđe: Komercijalni kvasci i enzimi
- Dodatni sastojci: Gumi arabica E414
- Alergeni: Sadrži sulfite
- Napomena: Dozvoljena odstupanja od gore navedenih vrijednosti su unutar 10 %

Kompaktne je žive i sjajeće dosta tamne rubinske boje sa srednje jakim razvijenim toplim i mekanim mirisom voćnog i začinskog karaktera.
Dimne note, nijanse prosušenog i mineralnoga isprepliću se s tamnim i koštičavim voćem, svježim i kuhanim. Prosušeno daje ugodu, jače dolazi do izražaja kad vino malo odstoji u dodiru sa zrakom. Okus je živ, slastan, zaobljen i topao, dosta mekan s blagim taninima koji lagano stežu. Završetak je profinjen, fino gorkast, dugačak.
Vrhunsko crveno vino
Cabernet Sauvignon de Broto
Nutritivna vrijednost vina (na 100 ml)
- Energija: 517,12 kj / 123,97 kcal
- Masti: 0,1 g
- - od toga zasićene masne kiseline: 0 g
- Ugljikohidrati: 2,45 g
- - od toga šećeri: 0,221 g
- Proteini: 0,99 g
- Sol: 0,04 g
- Alkohol: 13,4 % vol
- Ukupne kiseline: 5,17 g
Dodatne informacije
- Grožđe: Komercijalni kvasci i enzimi
- Dodatni sastojci: Gumi arabica E414
- Alergeni: Sadrži sulfite
- Napomena: Dozvoljena odstupanja od gore navedenih vrijednosti su unutar 10 %

Veoma tamne i kompaktne rubinske boje sa granatnim nijansama, s čistim je otvorenim i dobro izraženim dosta punim i ugodno oporim mirisom. Bouquet je u znaku dobro zrelog tamnog svježeg i kuhanog voća: jagode, crnog ribiza, kupine, šljive sa finim aromama paljenog hrasta i vanilije. S vremenom vino se otvara, javljaju se nove arome, veoma kompleksno vino koje se može neprestano istraživati. Na okusu je čisto, živo, puno, pikantno, suho, zaokruženo, nešto izraženijih tanina s toplom završnicom, duge perzistencije.
Vrhunsko crveno vino
Blatina de Broto Magnum


